İstanbul Kartal’da Kaliteli Oto Servis Hizmeti

Kaliteli Bir Oto Servis Hizmeti

Farklı modellerde de olsa araçları, insanlar adına oldukça önemlidir. Acil bir iş çıktığında ya da bir yere gidilmek istendiğinde en büyük ihtiyaçtır. Fakat oluşacak her hangi bir soruna kaliteli bir bakım yaptırılmaz ise ileride daha büyük bir masraf çıkarabilmektedirler. Bu yüzden Kartal oto servis alanında uzman çalışanları ile her sorun için titiz bir çalışma yapar ve bakım, onarım ya da yedek parça teminlerini eksiksiz bir şekilde tamamlar. Ayrıca güvenilir bir çalışma içerisinde 7 gün 24 saat güler yüzlü bir hizmet sayesinde olası motor, kaporta ya da diğer aksanlar adına onarım yapmaktadır.  

 Kaliteli Bir Periyodik Bakın ve Onarım

Müşteri memnuniyeti ön planda tutulmak üzere eğer istenir ise periyodik bakımları yapılmakta ve eğer her hangi bir hasar tespiti var ise bunu araç sahibi bilgisi dahilinde kısa bir süre içerisinde kusursuz bir şekilde yapmaktadır. Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanılarak son teknoloji arıza tespit ekipmanları bünyesinde profesyonel bir çalışma yapılır ve araç üzerindeki tüm sorunlar eksiksiz olarak ortaya çıkarılır. Bu bilgiler çerçevesinde motor yağı değişimi, kaporta bakım ve tamir ya da tüm aksanlar doğru bir tespit ışığı altında Kartal oto servis bünyesinde tamir edilir.  

 Orijinalinden Farksız Yedek Parça Temini

  Her araç belli bir zaman içerisinde mutlaka bir takım sorunlar çıkarır. Bu yüzden her aracı düzenli bir periyodik bakımdan geçirmek, orijinalinden bir farkı olmayan yedek parçalar temin etmek ya da bu alanda büyük bir tecrübe kazanmış ustalar ile kusursuz bir hizmet almak her aracı daha uzun bir süre sorunsuz şekilde kullanma noktasında büyük bir önem taşımaktadır. Her türlü araç bakım ve onarım için Kartal oto servis sorunsuz bir çalışma ile tüm müşterilerine kaliteli hizmet garantisi vermektedir.  

Kartal Oto Servis

Aracınız İçin Uzman Oto Özel Servisi

Araçlarınızın performansını artıran özel yöntemleri ve uzman ekibi ile hizmet veren Portakal Otomotiv, Kartal oto servis merkezi ile kullanıcılarına ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Araçlarınızın periyodik bakım ve onarım işlemlerini hassasiyetle yapan Kartal oto servis, oto yedek parça ve 7/24 acil destek seçeneği ile kullanıcılarına her ve he yerde hizmet desteği sağlıyor.

PERİYODİK BAKIM İŞLEMLERİ

Araçlarınız kullanmaya bağlı olarak belirli kilometre mesafesinden sonra periyodik bakıma alınmalıdır. Bu periyodik işlemlerde Portakal Otomotiv çalışanlarımız size yağ filtresi değişimi, fren bakımı, hava filtresi değişimi, motor yağı değişimi, yakıt filtresi değişimi, far ayarı ve polen filtresi değişimi gibi özel bakım işlemlerini yaparak aracınızın periyodik işlemlerini tamamlar. Bu sayede aracınız uzun vadede ortaya çıkabilecek sorunlara karşı önlem alınmış olur. Firmamız özenli ve hassas çalışma prensibi ile çalışan müşteri memnuniyetini öne çıkartıyor. Her yaşta ve modelde araçlarınıza hizmet sağlayan firmamız üstün teknolojik araçları ile arıza tespiti yaparak bu arızaları gideriyor. Onarım işlerinde orijinal yedek parça kullanarak aracınızın uzun süre boyunca sağlığını koruma altına alan önlemler alıyor. Periyodik Bakım Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.   

 ONARIM İŞLEMLERİ

Günlük hayatınız için oldukça önemli olan araçlar Kartal oto servis desteğiyle sizin için daha aha işlevsel bir araca dönüşüyor. Aracınızın tüm sorunlarını tamir eden firmamız tecrübesi ve deneyimi ile sorularınıza hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Aracınızın kullanmaya ve aşınmaya bağlı olarak ortaya çıkan sorunlarını çözen firmamız aynı zamanda hasarlı olan parçaları da değiştirerek aracınızı İlk günkü yeniliğine döndürüyor. Değişiminde orijinal parçalar kullanarak aracınızın yapısını bozmayan firmamız, üretici firma ile bağlantı kurduktan ve orijinal yedek parça geldikten sonra değişim işlemlerini tamamlıyor. Bununla da kalmayan firma hizmetlerimiz 7/24 acil destek hattı ile de sizin her an ve her yerde yanınızda olarak tüm sorunlarınıza çözüm üretme imkânı sunuyor. Oto Tamir Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Araç Tamir Hizmetleri

Araç Tamir Hizmetleri 

  Günümüzde pek çok araç çeşitli nedenler ile bozulmaktadır. Araçların bozulmalarında ki sebep genellikle trafik halinde ki araçların geçirmiş olduğu kazalar, sel su ve doğal felaketlerin araçlar üzerinde oluşturduğu hasarlar, terör olayları ve kargaşa gibi olayların ve aracın düzgün kulanım kurallarına uyulmadan kullanılması araçlar üzerinde ki hasarların en büyük nedenleri arasında yer alır. Uzun süre boyunca bakım görmemiş araçlarda zaman içinde çeşitli arızalara neden olarak işlevini yitirecek ve sonunda bakım onarım hizmetine ihtiyaç duyacaktır.   Özellikle araç bakımları, aracın tedavi edilmesi ve tamir işlemleri hem araç sahipleri için hem de araçlar için oldukça önemli süreçlerden birisidir. Hasar almış araçların doğru bir şekilde onarımlarının yapılmaması veya aracın bakımlarının doğru bir şekilde yapılamaması ileride aracın işlevselliği açısından oldukça tehlikeli olmaktadır. Bunun yanı sıra araç bakım, onarım ve tamir işlemleri uzman kişiler tarafından doğru bir şekilde yapılmayan araçlar zaman içerisinde daha büyük ve geniş zararlara neden olabilmekte veya istenmeyen trafik kazalarına neden çıkarabilmektedir. Bu anlamda özellikle araç bakım ve onarımları uzman servislerce yapılmalıdır.   Türkiye'de araç piyasasının canlanmaya başladığı dünden bugüne İstanbul ilimizde ki pek çok aracın bakım ve onarım işlemlerini üstlenen Portakal Otomotiv kartal oto servis bayi olarak, 1995 yılından beri; müşterilerimizin araçlarında meydana gelen her türlü hasarda, uzman ekibimiz, her tür marka aracın ve modelinin yedek parça desteğini sağlayabilen yedek parça servis ağımız, uygun ve hesaplı işçilik ücretimiz ve fiyat listemiz ile sizlere hizmet sunmaktayız.   Tüm araç modellerinde oto tamiri ve bakımı ile Portakal Otomotiv farkını ve hizmet anlayışında ki profesyonelliği müşterilerimizin araçlarına yansıtıyoruz. En kısa sürede ve müşteri odaklı olarak tüm marka ve modellerde ki araçların bakım ve onarımlarını Kartal'da bulunan servis merkezimiz de gerçekleştiriyor sizlere en yakın oto servis olarak hizmet veriyoruz.

Kartal Oto Tamir

Kartal Bölgesi Uzman Oto Tamir Servisi

  Her gün yüzlerce araç çeşitli trafik kazalarına karışmakta veya çeşitli etkenler nedeni ile araçlar üzerinde birden çok hasarlar meydana gelebilmektedir. Kimi zamanlarda bu hasarlar aracın iç mekaniğinde sıkıntılar oluşturabildiği gibi kimi hasarlarda aracın estetik parçaları olan kaput, tampon, cam gibi alanlarında zararlar oluşabilmektedir.   Bu anlamda araç üzerinde oluşan hasarların tamir edilmesi büyük bir önem gerektirmektedir. Kimi zamanlarda oluşan ve 'küçük hasarlar' olarak nitelendirilen parça bozuklukları zaman içinde aracın işleyişine zarar verecek ve daha büyük hasarlara neden olacaktır. Bu sebeple aracın tamir ve bakım işlemlerinin yapılması oldukça önemlidir. Aracın tamir işlemlerinin yanı sıra aracın tamire verileceği servis ve araç ile ilgili tamir, bakım işlemlerini yapacak kadro da en az araç bakımı kadar önemli bir konudur.   Araç tamir servisi ve araç yedek parçalarının temini konusunda, araç sahiplerine tüm bakım ve onarım hizmetlerinde yardım sunan Portakal Otomotiv oto tamir servisi olarak, İstanbul'un Kartal bölgesinde araç sürücülerine ve araç sahiplerine hizmet vermekteyiz. Tüm markalarda ve model yıllarında üretilen, tüm araç tiplerinde Portakal Otomotiv kartal oto tamir servisi olarak uzman tamir ve bakım hizmetleri sunmaktayız. Uzman kadromuz ve ustalarımız ile araçlarınızın tüm aksamlarında, tüm parçalarında ve mekaniğinde sizlere en doğru ve çözüm odaklı çalışmalar sağlıyoruz.   Sahip olduğumuz geniş yedek parça ağı ile birlikte tüm araç modellerinin parçalarını müşterilerimiz için temin ediyor, araç üzerinde yapılacak tüm bakım ve onarım işlemlerinde en uygun fiyat teklifini ve uzman hizmet anlayışını Portakal Otomotiv kartal oto tamir servisi olarak garantiliyoruz. Kartal bölgesinde bulunan iş yerimiz ve ofisimiz ile birlikte müşterilerimiz için en hızlı ve çözüm odaklı tamir, bakım ve onarım imkânını sunuyor, araçlarınızı kendi aracımız gibi görerek en kaliteli hizmeti sizlere sunuyoruz.

Oto Tamir Hizmetlerinde Yüksek Kalite

Oto Tamir Hizmetlerinde Yüksek Kalite

Oto tamir, periyodik bakım, onarım işlemleri ve yedek parça hizmeti yanında 7/24 acil servisi ile hizmet veren Portakal Otomotiv, Kartal oto tamir alanında söz sahibi yapısı ile kullanıcılara dört mevsim özel bakım desteği sağlıyor.   oto tamir hizmeti kullanıcıların sorunlarına komple çözümler üreten firmamız 1990 yılından bu yana hassas hizmet anlayışıyla hareket ederek müşterilerinin sorunlarının çözüm noktası oluyor. Periyodik bakım hizmetleri veren firmamız her yaşta ve her modelde aracınızın periyodik bakım hizmetlerini yapıyor. Son teknoloji cihazları ile arıza tespiti yapan ekipmanlarımız ile üstün hizmet alırken uzman personel ile bu arıza tespitleri belirlenerek uygun çözüm yöntemleri belirleniyor. Parça değişimi gerektiği noktada orijinal parça temini sağlayan firmamız üretici firma ile bağlantı kurarak ihtiyaç duyulan parçayı tedarik ediyor. Araç sağlığı açısından önem arz eden orijinal parça uzun vadeli sorunları da engelleyen çözüm yöntemi oluyor.   Kurumsal hizmet anlayışı ile periyodik bakım yapan firmamız üretici firma garantisi ile hizmet sağlıyor. Firmamız periyodik bakım işlemlerinde fren bakımı, polen filtresi değişimi, yakıt filtresi değişimi, hava filtresi değişimi, motor yağı değişimi, yağ filtresi değişimi, motor bakımı, far ayarı ve ön takım kontrolü gibi işlemleri yapmaktadır. Onarım işlemleri ile de araçlarınıza yüksek standartta hizmet sağlayan firmamız Kartal oto tamir merkezi ile sorunlara çözüm üretiyor.   Araçlarınız belirli bir kilometre mesafede sonrasında düzenli olarak bakım işlemi ihtiyacı duyar. Bakımı işlemlerinde motor birçok yönden ele alınırken motor yağı ve özel parça değişimleri ile onarım işlemleri yapılır. Firmamız bu noktada yüksek standardı ile onarım işlemlerini yaparken aracınızın sağlığını garanti altına alıyor. 7/24 acil servis desteğimiz ile de her an ve her yerde hizmet sağlayan firmamız oto tamiri konusunda aradığınızdan çok daha fazlasını sunuyor.   Portakal Otomotiv olarak İstanbul Anadolu yakasındaki tüm sürücülerimize Oto Tamir& Bakım konusunda hizmet vermekteyiz.

Araç Muayenesi Öncesinde Dikkat Edilmesi Gereken 10 Nokta!

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın belirlediği standartlarda tüm ülke çapında araç muayene hizmeti veren TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları, araç muayenesi öncesinde dikkat edilmesi gereken 10 temel adıma dair bilgileri kamuoyuyla paylaştı

Periyodik araç muayenesinin, trafik güvenliği için hayati öneme sahip olduğunu söyleyen TÜVTÜRK İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Koray Özcan, “Bir aracın periyodik muayenesinin eksiksiz olması, sadece kullanıcısının değil, trafikteki diğer insanların da güvenliğini artıran çok önemli bir unsur. Biz de, araç muayene bilincinin artırılması ve müşterilerimizin muayene süreçlerini daha rahat tamamlamaları için muayene öncesi yapılması gerekenleri paylaşmak istedik.” diye  konuştu.
Özcan, “Bu çalışma ile amacımız, araç sahiplerinin muayene süreci konusunda daha fazla bilgi sahibi olmaları” dedi. TÜVTÜRK’ün, Türkiye’nin 81 ilinde, 73 gezici, 197 sabit ve İstanbul ve Antalya’da motosikletlere özel 3 istasyonla beraber toplam 273 istasyonu bulunduğunu söyleyen Koray Özcan, araç sahiplerinin, her türlü bilgiyi TÜVTÜRK’ün resmi internet sitesi www.tuvturk.com.tr ve müşteri hizmetlerinin 0 850 222 88 88 numaralı telefonundan edinebileceğini ifade etti. İşte muayene öncesi için önemli 10 adım: 1.    Mutlaka ücretsiz randevunuzu alın!   Muayene zamanı gelen araç sahipleri, TÜVTÜRK muayene istasyonlarına gitmeden, belirledikleri gün ve saat için randevu alabilmektedir. Randevular, www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezimizden ücretsiz olarak alınabilmektedir. Bu hizmet istasyonlarımızın çoğunda bulunmaktadır. 2.    Büyükşehirler merkezlerindeki yoğun istasyonlara randevu alıyorsanız, tüm muayene süreci için en az 2 saat ayırın, zaman planınızı buna göre yapın...   TÜVTÜRK internet sitesi veya çağrı merkezinden alınan randevu saati, muayenenin başlama saatini değil, araç sahibinin müşteri kabul işlemlerinin yapılacağı yarım saatlik arayı belirtmektedir. Örnek vermek gerekirse, 08.30 – 09:00 için alınan randevu için, aracın müşteri kabul işlemlerinin ise 08.30-09.00 saatleri aralığında yapılması öngörülmektedir. Araç muayene işlemleri, kabul işlemlerini takiben, ortalama 1 saat sürmektedir. İstasyon alanına giriş, müşteri kabul ve sorgulama ile muayene süreci de göz önüne alındığında, özellikle büyükşehirler merkezlerindeki yoğun istasyonlarda ortalama 2 saatlik bir zaman ayrılmasını ve zaman planlamasının buna göre yapılmasını tavsiye ediyoruz. 3.    Vergi veya trafik cezalarınızı mutlaka kontrol edin, borcunuz varsa ödemeden muayeneye gelmeyin! Yasalarla belirlenen kurallar nedeniyle randevu alma sürecinde ve muayene öncesinde araçlar için borç kontrolü yapılmaktadır ve trafik para cezası, motorlu taşıt vergisi ve köprü, otoyol borçları sorgulanmaktadır. Borcu olan araçların randevu alınsa dahi, muayenesi yapılamamaktadır. Bu nedenle, araç sahiplerine randevu alımı sırasında borç durumunu öğrendikten sonra eğer borç varsa mutlaka ödeyerek gelmelerini hatırlatırız. 4.    Muayeneden önce egzoz emisyon ölçümünüzü kontrol edin! Bu hizmeti TÜVTÜRK istasyonlarından da alabilirsiniz. Geçerli egzoz gazı emisyon ölçümünün olmaması Ağır Kusur olarak değerlendirilmektedir. Bu hizmet araç muayene istasyonlarının tamamında da uluslararası standartlarda verilmektedir. 5.    Ruhsatınızı, kimliğinizi, Zorunlu Trafik Sigortası ve diğer zorunlu belgeleri mutlaka yanınızda bulundurun İstasyonlara muayene hizmeti için  gelirken, aracınızın ruhsatı, kimliğiniz ve trafik sigortası yanınızda olmalıdır. Aracınız LPG/CNG’li ise Gaz Sızdırmazlık Raporu gerekmektedir. Ancak bu belgenin olmaması Hafif Kusur olarak değerlendirilmektedir. 6.    Araç size ait değilse, gerekli ek belgeleri mutlaka beraberinizde getirin. Getireceğiniz araç size ait değilse, vekalet durumunu gösterir belgeleri mutlaka beraberinizde getirin. Gerçek kişiler ve şirketler için farklı durumlarla ilgili detaylı bilgi için www.tuvturk.com.tr den bilgi alabilirsiniz... 7.    Tadilat muayenesi için geliyorsanız, ilgili belgelerinizi mutlaka yanınızda bulundurun. Eğer aracınızda bir tadilat yapılmış ise, Tadilat Muayenesine başvurulmalı ve yukarıdaki belgelere ek olarak Gaz Sızdırmazlık Raporu ve  Montaj Tespit Raporu (LPG/CNG takılarak tadilat projeleri ile istasyona başvuran müşterilerimiz için gerekmektedir), yetkili mühendis tarafından çizilen onaylı tadilat projesi ve hesapları ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’na bağlı odalardan alınacak EK-1 belgesi istenmektedir. 8.    Tüm ödemelerin nakit olduğunu unutmayın! Araç Muayene ücretleri yıllık olarak T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünün genelge ve emirleri doğrultusunda belirlenmektedir. Ödemeler, nakit olarak alınmaktadır. 2014 yılı için muayene ücretleri, aşağıda yer almaktadır. •    Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker 223,02 TL •    Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 165,20 TL •    Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet 84,96 TL 2014 yılı için egzoz emisyon ölçümü ücreti 35 TL’dir. İlk kez ölçüm yaptıran araçların 6 TL’ye Motorlu Araç Egzoz Gazı Emisyon Ruhsatı alması gerekmektedir. 9.    Muayenenizi geciktirmeyin, fazla ücret ödemeyin! 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 35. Maddesi uyarınca, muayene süreci geçirilen araçlardan,  gecikilen beher ay için yüzde 5 fazla muayene ücreti tahsil edilmektedir. Yasalar gereği gecikmeler 30 günlük dilimler halinde olmaktadır. 1 günlük veya 20 günlük gecikme 1 ay olarak değerlendirilmektedir. 10.    Muayeneye gelmeden önce, gerekli ekipmanları mutlaka kontrol edin. Araç muayene sırasında, traktörler, motosikletler ve motorlu bisikletler hariç tüm motorlu araçlarda 1 adet ilk yardım çantası, 2 adet üçgen reflektör, yangın söndürme cihazı ( aracın cins ve kullanım amacına göre adet ve miktarı değişmektedir; detaylı bilgi için www.tuvturk.com.tr) ve stepne bulunup bulunmadığı kontrol edilir, bunların eksikliği hafif kusur olarak değerlendirilir. Patlamayan lastik veya lastik tamir takımı bulunan araçlar gibi orijinalinde stepne bulunmayan araçlarda stepne bulundurulması zorunlu değildir. Motosiklet sahiplerinin muayeneye gelirken kasklarını da getirmeleri zorunludur.

Kasko Hasarlarında İstenecek Evraklar

  • Poliçe fotokopisi
  • Trafik kazası tespit tutanağı veya Trafik zabtı
  • Hasarlı kısımları ve olay yerini gösteren plakalı fotoğraflar
  • Sigortalının kimlik/ruhsat fotokopisi
  • Sürücünün ehliyet / kimlik fotokopisi
  • Beyan (zabıt yok ise)
  • Alkol raporu